Skip Navigation Links

Hatay'da görünmez kaza!

Hatay'da görünmez kaza!

Hatay'da görünmez kaza!

Gündem   A+a-

 Hatay'ın Antakya ilçesinde Maşuklu Mahallesi ile Narlıca Mahallesi arasında bulunan yolda bugün saat 11 sıralarında görünmez kaza yaşandı. Alt ve üstgeçitin bulunmadığı alanda daha önce de pek çok kaza yaşandı. Ancak gerekli önlemler alınmayınca kazalar yaşanmaya devam ediyor.
 
Bugün saat 11 sıralarında Antakya'dan Altınözü istikametine gitmekte olan M.A.A yönetimindeki 31 E 1143 plakalı araç aniden yola atlayan S.B'ye çarptı. Kazada ağır yaralanan S.B. olay yerine çağrılan ambulansla Hatay Bölge Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan M.A.A ise polis ekipleri tarafından ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.
 
GÖRGÜ TANIĞI: KORNADAN KORKTU KENDİNİ YOLA ATTI
 
Kaza anını bizzat gördüğünü ifade eden görgü tanıklarının ifadesine göre diğer şeritten gelen aracın korna sesinden korkup aniden yola atlayan S.B. isimli yaşlı vatandaş M.A.A kontrolündeki aracın önüne atladı. M.A.A yönetimindeki aracın önünde seyreden araçlar da yolun sol tarafına aniden kaçınca M.A.A yönetimindeki araç yola atlayan yayayı görmedi ve çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan S.B'nin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet