Skip Navigation Links

Sahnede Devleşen Bir Ses; Soydan Soydaş…

İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Turizm Festivali tüm heyecan ve coşkusuyla yaşanıyor.

Sahnede Devleşen Bir Ses; Soydan Soydaş… Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Turizm Festivali tüm heyecan ve coşkusuyla yaşanıyor.
Kültürel etkinliklerden spor etkinliklerine, konserlere kadar onlarca etkinliğin yapıldığı festivalde, ses sanatçısı Soydan Soydaş, Atatürk Anıt Alanı’nda şarkılarını binlerce kişiye söylerken sahnede devleşti.
Yıldızı son yıllarda parlayan önemli bir isim olan Soydan Soydaş A-Starband orkestrası, şarkıları yorumlarken ki özgün tavırlarıyla çok hızlı bir şekilde yükseliyorlar.
En güzel şarkılarını binlerce İskenderunlu ile birlikte söyleyen Soydan Soydaş, yıldızı parlayan yetenekli sanatçılardan birisi olarak A-Starband orkestrasıyla birlikte binlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı.
Sahneye Bülent Sertaş’tan önce çıkan Soydan Soydaş ve A-Starband, festival konserleri arasında hafızalardan silinmeyecek performansıyla binlerce kişiyi büyüledi ve çok beğenildi.
Yıllardır Türkiye’nin çeşitli illerinde festivallerde sahne alan Soydan Soydaş ve A-Starband, geçtiğimiz günlerde Arsuzfest’te de sahne almış yine çok beğenilmişti.
Soydan Soydaş’ın Türkiye’nin en güçlü müzik yapım şirketlerinden teklif aldığı ve kliplerinin müzik kanallarında yayınlanacağı öğrenildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sahnede Devleşen Bir Ses; Soydan Soydaş…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet