Skip Navigation Links

5 Temmuz Festivali'ne Tüm Halkımız Davetlidir

5 Temmuz Festivali'ne Tüm Halkımız Davetlidir

5 Temmuz Festivali'ne Tüm Halkımız Davetlidir

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali´ başlıyor.
Düzenlenecek olan festival hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”5 Temmuz festivalini coşku ve heyecanla tüm hemşerilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu yıl kutlanacak olan 5 Temmuz festival etkinlerinin 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında düzenleneceği söyledi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
İskenderun’a yakışan bir festival için hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Festival kutlamalarımız 5 Temmuz’da başlayıp 7 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikler ile sona erecek. Festivalde sürpriz sanatçıların yanı sıra ünlü ses sanatçıları da sahne alacak. Festival kutlama programı 5 Temmuz’da saat 09.00’da Atatürk Anıt alanına çelenk sunumu ile başlayacak. Ardından sergi açılışları, kitap fuarı açılışları, yörük çadırının açılışı gerçekleştirilecek” dedi.
İSKENDERUN’A DEĞER
Festival etkinleri çerçevesinde toplu nikâh törenine katılacaklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”3 gün boyunca spor karşılaşmaları, kortej yürüyüşü, çocuk etkinlikleri, yoğa, halk oyunları gösterileri, Havai fişek gösterileri, dilek feneri etkinliği, bisiklet yarışı gibi birçok etkinlik düzenlenecek olup akşamları da sanatçılarımız halkımıza konser verecek. Festivalimize ilçe dışından birçok konuk katılacak. Kentimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz festivalimize tüm halkımız davetlidir. İskenderun’a değer ” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet