Skip Navigation Links

Arsuz’da Çiftçiye Dolu Tazminatı!

Gökpınar Zeytindalı Derneği’nden Çiftçiye Müjde!

Arsuz’da Çiftçiye Dolu Tazminatı!

Arsuz   A+a-

 2019 yılı Ocak ayında Hatay’ın Arsuz ilçesinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle çiftçiler büyük zarar görmüş, Arsuz’da faaliyet gösteren Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin girişimleri, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz’ın destekleriyle gerekli inceleme ve tespitler yapılarak çiftçinin zararının karşılanması için çalışma başlatılmıştı.
Yakın zamanda TÜGVA Arsuz Temsilciliği görevine getirilen Serdal Gökpınar’ın Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanlığı döneminde yapılan girişimler sonuç verdi.
Dolu yağışında ürünleri zarar gören çiftçilere ödeme yapılması için gerekli ödenek bakanlıktan çıkarılarak liste hazırlandı.
Arsuz Kaymakamlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, muhtarlıklar ve Gökpınar Zeytindalı Derneği’nde 1 hafta boyunca asılacak listede ismi bulunmayan çiftçilerin de itiraz hakkı bulunuyor.
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar, geçmiş dönem başkanı ve Şuan TÜGVA Arsuz Temsilcisi olan Serdal Gökpınar’ın girişimleriyle dolu yağışında ürünleri zarar gören çiftçilerin zararının karşılanması yönünde yapılan girişimin hükümet nezdinde kabul gördüğünü belirterek, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Çitçiye müjde duyurusunu yapan Gökpınar Zeytindalı Derneği’nden gelen açıklama şöyle:
Ocak ayında yaşamış olduğumuz dolu felaketi nedeniyle ekinleri zarar gören çiftçilerimizle beraber yürüttüğümüz görüşmeler sonuç vermiştir.
Dönemin Dernek Başkanımız sayın Serdal GÖKPINAR’ın girişimleriyle dolu yağışından ekinleri zarar gören çiftçilerimizin zarar tespitlerinin ardından zararlarının karşılanması konusunda AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel, İlçe Kaymakamımız sayın Musa SARI, İlçe Tarım Müdürümüz Serkan YILMAZ ile görüşmeler yapılmıştı. Bu görüşmeler sonuç vermiş olup yine Derneğimiz yeni dönem başkanı Yusuf GÖKPINAR ve Yönetim Kurulu bu konunun takipçisi olmuştur.
İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvurusu olupta ödeme yapılacak çiftçilerimizin isimleri muhtarlıklarda ve Dernek binamızda askıya asılmıştır.
Çiftçilerimizin bilgisine sunarız. “
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet