Skip Navigation Links

Yetkiyi Çok Zorda Kalırsam Kullanırım !

Meclisten aldığı borçlanma ve satış yetkisiyle ilgili açıklama yapan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven:

Yetkiyi Çok Zorda Kalırsam Kullanırım !

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, belediye meclisinde oy birliğiyle verilen 5 milyon TL’ye kadar borçlanma ve gayrimenkul satış yetkisiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle verilen borçlanma ve gayrimenkul satışı yetkisinin ardından sosyal medyada sert tartışmalara neden olmuş, aynı borçlanma yetki talebi bulunan önceki dönem Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya meclis üyeleri red vermişti.
Yeni dönemde Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e verilen yetki üzerinden devam eden tartışmalara son nokta yapılan açıklamayla konuldu.
Belediye Başkanı Asaf Güven yaptığı açıklamada, borçlanma yetkisi verilmiş olsa dahi, ihtiyaç olduğunda kullanılacağını, gayrimenkul satışının da çok zorda kalınması halinde hisseli yerlerin değerlendirilmesi şeklinde kullanılmasının planlandığını ifade etti.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in açıklaması şöyle:
 
“Arsuz Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısında, vatandaşların sağlığı, huzuru ve refahı göz önünde bulundurularak, İHTİYAÇ DUYULMASI HALİNDE borçlanma yetkisi ve belediyeye ait, vatandaşın işgal ettiği mülklerin, öncelikle hak sahibine satılması konusunda oy birliği ile karar çıkmıştır. Bu kararın günümüzü kesinlikle bağlamadığını ve hizmeti aksatacak olumsuzluklara karşı, çok zorda kalınmasını durumunda kullanılacağını kamuoyunun bilmesini isterim. Alınan kararların ilçemiz ve halkımız adına hayırlı olmasını diliyorum.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet