Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı Tüm Tedbirleri Alıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yakışır bir festival düzenlemek istediklerini belirtti.

Başkan Tosyalı Tüm Tedbirleri Alıyoruz

Gündem   A+a-

 BAŞKAN FATİH TOSYALI, SAHİLDE FESTİVAL HAZIRLIKLARINI İNCELEDİ
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yakışır bir festival düzenlemek istediklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Atatürk anıt alanında ve sahil banında düzenlenecek olan 5 Temmuz Festivali hazırlık çalışmalarını, yerinde denetledi
ESNAFLARIMIZ STANT KURACAKLAR
İlk olarak sahil iskelede esnaflar tarafından kurulmakta olan stantları inceleyen Başkan Fatih Tosyalı,”5 Temmuz festivali boyunca sahil iskelede esnaflarımız stant kuracaklar. Stantlarda esnaflarımız farklı ürünlerin satışını yapacaklar. Ayrıca iskelede beklenen yoğunluktan dolayı fazladan banklar monte ediliyor. İskelenin korkulukları elektrik tesisatı yenileniyor. Tüm bu hazırlıklar kısa bir süre tamamlanacak” dedi.
TÜM TEDBİRLERİ ALIYORUZ
Daha sonra konserlerin düzenleneceği Atatürk Anıt Alanında incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Düzenlenecek olan konserde herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Bu konuda ilgili müdürlüklerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Festival nedeni kentimize gelecek konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz ” şeklinde konuştu.
EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Daha sonra 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde etkinliklerin düzenleneceği sahil bandında incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, ekiplerimiz sahil bandında çeşitli bakım onarım ve düzenleme çalışması yapıyor. Gerek temizlik, gerek fen işleri müdürlüğü park bahçe ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ”diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar