Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı'dan Yoğun Hafta Mesaisi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tosyalı'dan Yoğun Hafta Mesaisi

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumartesi ve pazar günü farklı yerlerdeki birçok programa katılan Başkan Fatih Tosyalı,“ halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.
KAYISI FESTİVALİNE KATILDI
İlk olarak Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından Kurtbağı Köyünde düzenlenen "Kayısı Festivaline" katılan Başkan Fatih Tosyalı, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak tüm kayısı üreticilerine bereketli kazançlar diledi.
ŞEHİDİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU
Başkan Fatih Tosyalı daha sonra Şanlıurfa'da görev yapmakta iken şehit olan hemşerimiz P. Uzm. Onb. Mehmet Dursun için Sakarya Mahallesinde okutulan mevlidi şerife katıldı. Başkan Tosyalı, Şehidimize bir kez daha Allah'tan Rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
HALKIMIZ İLE İÇİÇEYİZ
Ardından kent genelinde taziye, düğün ve nikâh merasimlerine katılan Başkan Fatih Tosyalı, göreve geldiği günden buyana sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek,” halkımız ile bir araya gelmeyi de ihmal etmiyoruz. Vatandaşlarımızın hem iyi hem de kötü günlerinde sürekli yanlarında oluyor mutlu günlerinin sevinçlerini, acı günlerinin acılarını paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla dur durak bilmeden halkımız ile bir araya geldik. Bundan sonra da aynı şekilde vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet