Skip Navigation Links

İZMİR BŞB'de İskenderun’lu Marka İsim

İskenderun Belediyesi’nde uzun yıllar Fen İşleri Müdürü olarak başarıyla görev yapan Ali Hıdır Köseoğlu,

İZMİR BŞB'de  İskenderun’lu Marka İsim

Gündem   A+a-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Tunç Soyer’in başlattığı revizyon sürerken, daha önce İskenderun Belediyesi’nde uzun yıllar Fen İşleri Müdürü olarak başarıyla görev yapan Ali Hıdır Köseoğlu, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Çalışkan ve başarılı kimliğiyle Karşıyaka Belediyesi’nde önce Fen İşleri Müdürü, daha sonra da belediye başkan yardımcılığına getirilen Ali Hıdır Köseoğlu, 5 yılda İzmir’in zirvedeki bürokratları arasında yer aldı.
İskenderun Belediye Başkanları Mete Aslan ve Yusuf Civelek dönemlerinde 20 yıl Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Ali Hıdır Köseoğlu, çalışkan kişiliğiyle belediye başkanlarına altın dönemler yaşattı.  Ak Partili Seyfi Dingil’in seçimi kazanmasından sonra, aynı göreve istenmeyen Köseoğlu, İzmir Karşıyaka Belediyesi’nin teklifini kabul etti.
 
Karşıyaka Belediyesi’nde dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın dikkatini çeken Ali Hıdır Köseoğlu iki yıl sonra belediye
başkan yardımcılığına getirildi.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, üst düzey kadrosunu yenilerken, Karşıyaka Belediyesi’nden Ali Hıdır Köseoğlu’nu unutmadı ve İZSU Genel Müdür Yardımcılığına atadı.
 
İZSU’da Figen Selvitopu’nun yerine daha önce ESHOT Genel Müdürlüğü görevini yürüten Raif Canbek’in geçmesinin ardından iki genel müdür yardımcısı da değişti. Emekli olması beklenen Raif Canbek’in yerine Ali Hıdır Köseoğlu’nun gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet