Skip Navigation Links

Depremin Mucize Bebeği Kadir Aydar’la Buluştu

21 yıllık acının buluşması…

 Depremin Mucize Bebeği Kadir Aydar’la Buluştu

Gündem   A+a-

 Depremin Mucize Bebeği Kadir Aydar’la Buluştu
21 yıllık acının buluşması…
Tam 21 yıl önce Adana’nın Ceyhan ilçesinde 25 yıllık Bahçeciler Apartmanı yerle bir olmuştu. 26 kişinin öldüğü apartmanın enkaz kaldırma çalışmaları sırasında ilk "Mucize" gerçekleşiyor, annesi Hülya Erdoğan'ın canı pahasına sımsıkı sarıldığı 14 aylık yavrusu Emircan, 9.5 saat sonra sağ olarak kurtarılıyordu. 27 saat sonra ikinci "Mucize" gerçekleşiyor, annesini, babasını ve iki kardeşini kaybeden Sercan Güvercin, enkaz altından sağ olarak dışarı çıkartılıyordu. Son olarak da enkaz altından 49 saat sonra sağ olarak kurtarılan emekli öğretmen Hatice Eker (45) hemen hastaneye kaldırılıyordu.
Ceyhan depreminin üzerinden 21 yıl geçti ve depremden mucize bebek olarak kurtarılan bugün 22 yaşında genç bir delikanlı olan Emircan Erdoğan, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’la biraraya geldi.
Ceyhan ilçesinin çalışkan belediye başkanı Kadir Aydar’la biraraya gelen Emircan Erdoğan, acının yıldönümünde duygularını paylaştı.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar sosyal medya hesabından buluşmanın fotoğrafını paylaşarak duygularını paylaştı:
Emircan Erdoğan kardeşimiz 21 yıl önce Ceyhan depreminde 14 aylıkken, 6 katlı apartmanın enkazından 9 saat sonra kurtarıldı ve dünya gündemine "Mucize Bebek" olarak yansıdı. Emircan kardeşimizi belediyemizde ağırladık. Bu acılı gününde yanında olmak istedik. Ailesinin bir çok ferdini depremde kaybeden kardeşimizin değerli aile fertlerine Allah'tan rahmet diliyoruz. Her zaman yanında olmaya söz veriyoruz.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet