Skip Navigation Links

5 Temmuz İskenderunspor’da İmza Heyecanı

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'da yeni sezon öncesi imza heyecanı yaşandı.

5 Temmuz İskenderunspor’da İmza Heyecanı

Spor   A+a-

 Belediye Birifing salonunda yapılan İmza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kamil Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Şube sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu ile Altyapı sorumlusu sorumlusu Ergün Saydam katıldı.
 
TEKNİK HEYET İLE SÖZLEŞME
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın da katıldığı törenle 5 Temmuz İskenderun Spor yönetimi daha önce prensipte anlaştığı 6 Teknik adamla sözleşme imzaladı. İmza atan spor adamları şunlar.
Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcı antrenörler Halit Yavuz, Emre Altun, Kaleci antrenörü Kenan Kurt, Alt yapı antrenörler Murat Bodur ile Süleyman Paltacı.
 
GÖRÜŞÜLEN 8 FUTBOLCUDAN 5'İ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
5 Temmuz İskenderun Spor kulüp yönetimi, yapılan uzun görüşmelerin ardından, Mustafa Yıldız, İsmail Turhan, Okan Kaynar, Salim Tektaş ve Fırat Kaya ile anlaşarak yeni sezon öncesi sözleşme imzaladı. Turuncu Mavili yönetim, Samet Aytekin, Caner Güler ve Hasan Kaya ile yaptıkları pazarlıklar sonucu anlaşamadı.
 
BÜNYAMİN SARAÇOĞLU TAM YETKİLİ
İskenderun Belediye Başkan yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Futbol Şube sorumlumuz Bünyamin Saraçoğlu, aynı zamanda da kulübümüzde genel koordinatör olarak görevlendirilmiştir" dedi.
Bu arada 5 Temmuz İskenderun Spor yönetimi, yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet