Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

LGS Şampiyonu Atatürkçü Düşünce’den Çıktı

LGS Şampiyonu İlker Zorlu Robert İstiyor…

LGS Şampiyonu Atatürkçü Düşünce’den ÇıktıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 LGS Şampiyonu Atatürkçü Düşünce’den Çıktı
LGS Şampiyonu İlker Zorlu Robert İstiyor…
Liselere Giriş Sınavı (LGS)’de öğrenci, veli ve öğretmenlerin heyecanlı bekleyişleri son buldu.
Hatay’ın İskenderun İlçesinde devlet okulu öğrencisi İlker Zorlu, 500 tam puan alarak Türkiye genelinde 560 öğrenciden biri oldu.
İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Öğrencisi İlker Zorlu, hiçbir özel etüt veya kurs desteği almadan, sadece okulun hafta sonu verdiği geliştirme kursuna giderek ve düzenli çalışarak 500 tam puan alma başarısını gösterdi.
Ekonomik kriz nedeniyle işten çıkarılan ve hala işsiz olduğu öğrenilen İlhan Zorlu ve eşi Sibel Zorlu’ya bu gururu yaşatan İlker Zorlu’nun en büyük hedefi ise Robert Koleji’ne gitmek. Robert Koleji dışında Galatasaray Lisesi ve Ankara Fen Lisesi tercihlerini de istediğini söyleyen LGS Şampiyonlarından İlker Zorlu, Motor Mühendisi olmak istediğini ifade etti.
İskenderun Atatürçü Düşünce Ortaokulu Müdürü Ali Tatlıcıoğlu yaptığı açıklamada, Hatay’da devlet okulu öğrencisi olarak 500 tam puanla gurur vesilesi olan öğrencisi İlker Zorlu’yu tebrik etti.
Okul Müdürü Ali Tatlıcıoğlu yaptığı açıklamada, düzenli ve sistemli çalışmanın bir ürünü olan İlker Zorlu’nun başarısının öğretmenleriyle olan iletişiminin de büyük etkisi olduğuna vurgu yaptı.
Bir devlet okulu olan Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Matematik Öğretmeni Nihal Gökpınar, öğrencisi İlker Zorlu’nun azimli, kararlı, sistemli çalışan bir çocuk olduğunu belirterek, bu gururu yaşattığı için tebrik etti.
Çocuğunun elde ettiği bu başarıyla gururlandıklarını belirten anne Sibel Zorlu da, okulda öğretmenleriyle uyumlu, derslerini düzenli çalışan, evde sessiz bir ortamda ödevlerini yaparak sınava hazırlandığını söyledi.
Duygulu anların yaşandığı İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu’nda, LGS şampiyonu İlker Zorlu annesi Sibel Zorlu’nun elini öptü ve sarılarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LGS Şampiyonu Atatürkçü Düşünce’den Çıktı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar