Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tosyalı Holding Önemli Bilgilendirme:

Tosyalı Holding Önemli Bilgilendirme:

Tosyalı Holding Önemli Bilgilendirme:

Ekonomi   A+a-

 Cezayir’deki şirketimiz Tosyalı Algerie aleyhine bazı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan gerçek olmayan manipülatif haberlerle ile ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.
 
Demir çelik alanında dünyanın en önemli tesislerinden birini Cezayir’de hayata geçiren grubumuz, bir Türk şirketi olarak ülkemizin bayrağını dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandırmayı sürdürmektedir.
 
Sadece grubumuz için değil, aynı zamanda ülkemiz ekonomisi için de büyük bir kıvanç kaynağı olan Tosyalı Algerie, bir Türk şirketi tarafından yurt dışında hayata geçirilen en büyük yatırımların başında gelmektedir.
 
Önemle belirtmek isteriz ki; toplam dört faz olarak planlanan ve ilk üç fazı tamamlanarak dördüncü faz yatırımına başlanan Tosyalı Algerie’de tüm süreçler belirlenen takvim doğrultusunda sorunsuz bir şekilde ilerlemektedir.
 
Söz konusu sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan haberler tamamen asılsız niteliktedir. Tüm bu iddiaların gerçek hedefi, çelik sektörünün küresel oyuncularından biri olan Grubumuzun ülke ekonomisine yaptığı yatırım, üretim ve istihdam katkısını engellemeye yöneliktir.
 
Cezayir’in en büyük işverenlerinden biri olan Tosyalı Algerie, tüm karalama ve kara propaganda çalışmalarına rağmen, bölgedeki yatırımını hız kesmeden sürdürecek; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgenin kalkınması için taşın altına elini koymaya devam edecektir.
 
Grubumuz, Türk ve Cezayir makamları ile sağlıklı iletişimini dün olduğu gibi bugün de yakın ve kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir. Cezayir’de 10 yıl önce heyecanla başladığımız yatırım ve üretim sürecimiz aynı coşkuyla devam etmektedir.
 
Söz konusu haberleri maksatlı olarak yaymaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında gerekli hukuki girişimlerin başlatıldığını ifade eder; bu tip manipülatif haberlere itibar etmemenizi saygıyla değerlendirmelerinize sunarız.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş