Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhsin Cerrahoğlu rekora koşuyor..

İskenderun'un en büyük mahallelerinden Dumlupınar Mahallesi 29 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık tercihini yine Muhsin Cerrahoğlu'ndan yana kullandı.

Gündem   A+a-

İskenderun'un en büyük mahallelerinden Dumlupınar Mahallesi 29 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık tercihini yine Muhsin Cerrahoğlu’ndan yana kullandı. 5.500 nüfusa sahip Dumlupınar Mahallesi’nde Muhtar Cerrahoğlu 3.500 oy aldı. Çok genç yaşta muhtar olarak bir rekora imza atan Cerrahoğlu, seçilme ve teveccüh rekoru kırıyor..
Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Cerrahoğlu:
“Beklediğimiz İlgiyi Gördük”
29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde belediye de olduğu kadar muhtarlıklarda da zorlu seçimler oldu. İskenderun genelinde yaşanan bu zorlu yarışta hiç sıkıntıya düşmeden seçim kazanan isimlerden birisi de Dumlupınar Mahalle Muhtarı Muhsin Cerrahoğlu. Aynı zamanda Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı da Cerrahoğlu, bir kez daha Dumlupınar Mahallesi sakinlerinin güvenoyunu alarak muhtar oldu. Vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Muhtar Cerrahoğlu, “Sonucunu bildiğimiz bir seçime girdik. Beklediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Seçim Kurulu ve emniyet teşkilatı çalışanlarını da gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar