Skip Navigation Links

İGEV’in Eğitim Neferlerine Kocaman Bir Alkış…

Kahvaltı bahane, eğitime destek şahane…

  İGEV’in Eğitim Neferlerine Kocaman Bir Alkış…Web
TV

Eğitim   A+a-

  İGEV’in Eğitim Neferlerine Kocaman Bir Alkış…
Kahvaltı bahane, eğitime destek şahane…
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), bölgenin sivil toplum kuruluşlarını ve saygın isimlerini kahvaltı programında biraraya getirdi.
İGEV Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulunun ilk etkinliği olan kahvaltı programı, Beyaz Saray Restoran’da büyük ilgi gördü.
Kahvaltı programına katılan herkese kısa bir teşekkür konuşması yapan İGEV Başkanı Nihad Belli, İstanbul seçimlerinin sonucunu hissedercesine, saatler henüz 11.00’ı gösteriyorken, “Herşey çok güzel olacak” sözüyle konuşmasını bitirip, aslında gönüllerden geçen sonucu da ilan etmiş oldu.
5 yıldızlı otel konseptinde bir kahvaltı düzeni hazırlayan İGEV yönetim kurulu, bölgenin dinamiklerini biraraya getirerek özlenen bir tabloyu ortaya koydu.
Bölgenin sivil toplum kuruluşlarını, işdünyasını ve kanaat önderlerini biraraya getiren ve büyük takdir gören kahvaltı programı, eğitim bursu alan gençlerin sayısını arttırmak adına çok önemliydi.
İş yoğunluğu nedeniyle biraraya gelemeyen dostların kucaklaşmasına ve hasret gidermesine de vesile olan kahvaltı programına yüzlerce eğitim gönüllüsü katıldı.
Bugüne kadar yüzlerce üniversite öğrencisine umut olan bursları veren İGEV’in geçmiş dönem başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltı programı, katılım yoğunluğu itibariyle de Nihad Belli ve yönetim kurulunun başarısı olarak kayıtlara geçti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  İGEV’in Eğitim Neferlerine Kocaman Bir Alkış… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet