Skip Navigation Links

Ulusal Resim Çalıştayı'nın Kapanış Sergisi Gerçekleştirildi

Ulusal Resim Çalıştayı'nın Kapanış Sergisi Gerçekleştirildi

Ulusal Resim Çalıştayı'nın Kapanış  Sergisi GerçekleştirildiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesinin düzenlendiği ve birbirinden değerli sanat eserlerinin hayata kazandırıldığı 1. Ulusal Resim Çalıştayı’nın Kapanış Sergisi 22 Haziran Cumartesi günü HATMEK’te gerçekleştirildi.
 
Türkiye’nin farklı illerinden birbirinden başarılı 22 sanatçının yer aldığı çalıştayın son gününe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra HBB Yazı İşleri Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, ressamlar ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.
 
EXPO 2021’e ev sahipliği yapacak medeniyetler ve gastronomi şehri Hatay’ın sanat yaşamını canlandırmak ve kente özgün sanat eserleri kazandırmak amaçlıyla gerçekleştirilen resim çalıştayının kapanış sergisinde düşüncelerini ifade eden Başkan Savaş, “ Ulusal Resim Çalıştayı’na ilk defa ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ressamlarımız burada çok güzel resimlere imza attı. Biliyoruz ki sanat toplum içindir. Geleceğe aktarılan bu güzel eserleri burada sergilemenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen sanatçılarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Savaş, katılımcılara sertifika ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Anlamlı etkinlik, Başkan Savaş’ın çalıştayın açılışında tuvale aktardığı ve çalıştaydaki ressamlar tarafından imzalanan ‘Her şey çok güzel olacak’ yazılı tablonun da içerisinde bulunduğu serginin gezilmesi ile son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ulusal Resim Çalıştayı'nın Kapanış  Sergisi Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet