Skip Navigation Links

Höyük Yeşil Vadi’ye Muhteşem Gala

Yeşil Vadi’de Soydan Soydaş’tan Muhteşem Konser…

 Höyük Yeşil Vadi’ye Muhteşem Gala

Arsuz   A+a-

 Höyük Yeşil Vadi’ye Muhteşem Gala
Yeşil Vadi’de Soydan Soydaş’tan Muhteşem Konser…
Deniz, Kum ve güneş turizmiyle büyük ilgi gören Arsuz’da, yaylaların da güzelliklerini yerli ve yabancı turistlere tanıtacak bir çok işletme açılıyor.
Havası, suyu, insanlarının samimiyeti, hiç bozulmamış doğal dokusuyla Arsuz’un Höyük Mahallesi’nde hizmete giren Yeşil Vadi Restoran, Amanos dağlarının gür çam ormanlarının arasında, serin suların aktığı derenin hemen yanında hizmete girdi.
Açılış galasında sesi ve sahnesiyle konserlerin bir numaralı ismi Soydan Soydaş konser verdi. Çam ormanlarının arasında Höyük Deresinin serin sularının hemen yanındaki Yeşil Vadi Restoran’da verdiği konserle herkese muhteşem bir gece yaşatan Soydan Soydaş, sadece deniz, kum ve güneş turizmiyle değil, yayla turizmiyle de emin adımlarla ilerleyen Arsuz ilçesinin gelişmesinde projeleriyle gelişimini sağlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya da teşekkür etti.
Huzur veren havası, çam ormanlarının mis gibi kokusuyla muhteşem bir doğa manzarası sunan Yeşil Vadi Restoran, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök, Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Adnan Ağır, İşadamı Rasim Gümüş ve daha çok sayıda önemli ismin katıldığı törenle hizmete girdi.
İşletmeciliğini Mehmet Uçar ve Cabir Garipoğlu’nun yaptığı Yeşil Vadi Restoran’ı çok beğendiğini belirten Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçenin tüm yönleriyle gelişmesine katkı sunan, açtıkları işletmelerle katmadeğer üreten yatırımcılara da teşekkür etti.
Açılış galasında şarkılarıyla Yeşil Vadi Restoran açılışına katılanlara muhteşem bir gece yaşatan Soydan Soydaş’ın konseri herkesi büyüledi.
Soydan Soydaş konserinin ardından Dj Soykan sahnede yerini alarak müziğiyle herkesi mestetti.
Fırın yemekleri, ızgara ve balık çeşitleri, mezeleriyle ön plana çıkan Yeşil Vadi Restoran, yaz sıcaklarında serin havası, huzur veren ortamı, çam ormanı kokusuyla herkesi büyülüyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet