Skip Navigation Links

Dörtyol Fen Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi

Dörtyol'un Marka Kurum Prestijli Okulu Fen Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Dörtyol Fen Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi

Eğitim   A+a-

Geçtiğimiz hafta cuma günü akşam okul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Törenine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Atatürkçü Düşünce Derneği Dörtyol Şube Başkanı Özgür Çınar, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi iştirak etti.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Okul Müdürü Servet Er yaptı.
 
Dörtyol Fen Lisesi Okul Müdürü Servet Er konuşmasında; "Dörtyol Fen Lisemizin ikinci mezunları olan gençlerimiz için organize ettiğimiz MEZUNİYET PROGRAMI'mıza vakit ayırıp teşrif ettiğiniz için hepinize şükranlarımı iletiyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz.
 
2014 Yılında göreve başladığımızda bir sloganımız vardı. “MARKA KURUM,PRESTİJLİ OKUL” diyerek yola koyulmuştuk. Hamdolsun bugün geldiğimiz noktada sloganımızı gerçeğe dönüştürmüş olmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Türkiye'de halen eğitim-öğretim faaliyetlerine deva eden 310 Fen Lisesi içinde okulumuz geçen yılki aldığı öğrenci taban puanları ile 130. sırada yer almış ve 180 Fen Lisesinin önüne geçmiştir. Bu yıl verdiğimiz ikinci mezunlarımızla bu sıralama çok daha iyi yerlere taşınmış olacaktır.
Dörtyol Fen Lisesi olarak şahsımıza tevdi edilen sorumluluğu derinden hissettik. Tüm ekibimizle olaya çok farklı perspektiflerden yaklaşarak sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda sevgi-saygı-merhamet ekseninde, tüm insani yönleri öne çıkaran bir eğitim politikası oluşturduk. Nihayetinde buradan mezun ettiğimiz evlatlarımız çok şükür her anlamda dolu dolu bir lise dönemi geçirdiler. Bu gençlerimizin her biri son derece gayretli, başarılı aynı zamanda da insani değerler yönünden çok donanımlı yetiştiler.
 
Saygılarıyla, nezaketleriyle başımızı öne eğdirmediler. Onlarla gurur duyuyorum ve hepsinin memleketimize, milletimize hayırlı birer değer olarak hizmet edeceklerine yürekten inanıyorum. Her başarının ardında büyük bir özveri, fedakarlık vardır. Hikayemizin asıl kahramanları şüphesiz ki öğrencilerimizdir.
 
Ancak bu tek başına yetmez, yetmeyecektir. Bu noktada okulumuzun bu günlere gelmesinde, kendini ispat etmesinde yöneticisinden öğretmenine, velisinden tüm personeline çok büyük bir emek vardır. Dolayısıyla huzurlarınızda başta çok kıymetli müdür başyardımcım Çağatay Çaça olmak üzere, birlikte yol yürüdüğüm her biri birbirinden değerli kadroma gönülden teşekkür ediyorum, emeklerine, yüreklerine sağlık. Gençlerimize de son olarak bir çift sözüm var. İnsanı yaşatın ki devlet yaşasın. Her ne olursa olsun adaletten, hakkaniyetten asla ayrılmayın. Vicdanlarınızı hep diri tutun. Vatanımızın milletimizin kadrini kıymetini yüreklerinizde hissedin. Bu memlekete bir borcumuz olduğunu asla unutmayın. Yolunuz bahtınız açık olsun, diyor tüm değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum." dedi.
 
Okum Müdürü Servet Er'in konuşmasının ardından mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek belgeleri takdim edildi. Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından geri sayım yapılarak kepler atıldı.
 
Kep atma töreninden sonra sahne alan öğrenciler arkadaşlarını duygusal şarkılarla hüzünlendirdi, ardından da neşeli parçalarla gecenin keyifli bitmesini sağladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet