Skip Navigation Links

Castrol 'Edge Deneyim Üssü' İskenderun'da

Bu kez Ege'den start alan Castrol EDGE Deneyim Üssü, İzmir, Antalya - Alanya, Mersin, Adana'nın ardından İskenderun'da kuruldu.

Ekonomi   A+a-

Madeni yağ sektörünün lideri Castrol’ün, Haziran ayında Türkiye çapında tanıtımını yaptığı, dünyanın ilk ve tek motor yağı uzmanlığı sergisi Castrol EDGE Deneyim Üssü’nün ikinci etap tanıtımları İskenderun’da yapıldı.
Bu kez Ege’den start alan Castrol EDGE Deneyim Üssü, İzmir, Antalya – Alanya, Mersin, Adana’nın ardından İskenderun’da kuruldu.
Özel olarak hazırlanan kubbe biçimindeki çadırlarda gerçekleştirilen etkinliklerde, ziyaretçiler, Castrol EDGE motor yağının akla hayale sığmayacak iklim şartlarında ya da çok yüksek devirde performansını ortaya koyan birbirinden ilginç deneylerin sonuçlarına tanık oldular.
İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Vakıf Aşevi civarı Yağcı Cafer Hüner Otomotiv BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü önünde yapılan etkinlikte neşeli saatler geçiren vatandaşlar, Rodeo’nun üzerinde kalabilmek için mücadele verdiler, müzik eliğinde eğlendiler.
Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü Öğrencilerinin de etkinliğe katılarak bigi aldıkları etkinlikte, öğrencilerin kol bastı etkinliği görülmeğe değerdi.
Hüner Otomotiv BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü Satış Müdürü Cihangir Taner, bayiler ve Castrol kullanıcılarıyla yakından ilgilenerek bilgiler verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet