Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı; Kent Genelinde Temizlik Uygulamaları Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir İskenderun için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Tosyalı; Kent Genelinde Temizlik Uygulamaları Yapılıyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunus Emre Mahallesi, Modern Evler Mahallesi ve Sakarya Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda çevre ve görüntü kirliğini önlemek için çalışma yapıldı.
 
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz rutin çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Bir başka ekipte farklı mahallelerde temizlik uygulamaları yapıyor. Bu çalışma kapsamında muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın istek ve talep değerlendirilerek mahalle çeşitli nedenlerle oluşan atık, ağaç dalları ve plastik çöpler toplanıyor. Orta refüjler, kaldırımlar, yeşil alanlar ve ağaç dallarının bakımları yapılıyor” dedi.
 
ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÖNLENİYOR
Görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek, temizlik hizmetini İlçemizin modern ve çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak vermek ve vatandaşlarımızın sağlıklı temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak için çalışmaların devam edeceğini ifade den Başkan Fatih Tosyalı, “Mahalle muhtarlarından alınan bilgi doğrultusunda yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Mahallelerde yapılan detaylı temizlik çalışmaları kapsamında cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülerek çevrede kirlilik oluşturan evsel atıklar toplanıyor” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar