Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı: Dumlupınar ve Muradiye'nin İlk Parkını Yapıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da parkı olmayan mahalle bırakmayacaklarını belirtti.

Başkan Tosyalı: Dumlupınar ve Muradiye'nin İlk Parkını Yapıyoruz

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi park bahçe müdürlüğü başkan Fatih Tosyalı’nın talimatı ile daha önce hiç çocuk parkı bulunmayan Dumlupınar ve Muradiye mahallesine parkı yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” kent genelinde yaptığımız çalışmalar doğrultusunda Dumlupınar ve Muradiye Mahallelerinde bugüne kadar çocuk parkının yapılmadığını tespit ettik. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile yapmış olduğumuz görüş alışverişinden sonra Milli eğitim müdürlüğü ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Atatürk okulunun bahçesinin bir köşesine çocuk parkı yapımı için karar aldık” dedi.
 
Park yapımının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Parkımız Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan istişareler sonrasında okulun bahçesi içerisinde daha sonra okuldan ayrılmak kaydıyla yapılıyor. Ekiplerimiz tarafından, kısa sürede yapımı tamamlanacak olan oyun parkı yakın zamanda çocukların kullanımına açılacak. Bu arada çevre düzenlemeleri de yapılacak. Belediye olarak halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar