Skip Navigation Links

Başkan Fatih Tosyalı: Feyezan Kanalı Temizleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, feyezan kanalında temizlik çalışmalarının başladığını söyledi.

Başkan Fatih Tosyalı: Feyezan Kanalı Temizleniyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, feyezan kanalında temizlik çalışmalarının başladığını söyledi.
DSİ ve İskenderun Belediyesi işbirliği ile Feyezan Kanalında temizlik çalışması yapılıyor.
İki kurumun işbirliğiyle yapılan çalışmada, İskenderun Belediyesi, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ne araç gereç, personel tahsis ederek lojistik destek sağlıyor.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Feyezan kanalının temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, ”Şu anda Devlet Su İşleri’nin, kanal temizleme aracı (gradal) ve belediyemize ait iş makinaları Feyezan kanalında temizlik çalışması yapıyor. Bu ıslah çalışması İskenderun Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile ortak gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Kamu kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalarımız devam sürecek” şeklinde görüş beyan etti.
İLAÇLAMA ÇALIŞMASI DA YAPILIYOR
Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince de Feyezan Kanalı’nın temizlenen kısımlarında temizlik ve ilaçlama çalışmasının yapılmakta olduğunu kaydetti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ÖZCAN GEÇİM 17 Haziran 2019 Pazartesi
Bence feyezanın üstününün tamamen kapatılması daha kalıcı çözüm olur.Doldurulması demiyorum yanlış anlaşılmasın, kapalı hale getirilerek altından su aksın, üstü yeşil veya oyun alanı yapılsın. Çok maliyetli olacağını düşünmüyorum.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet