Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pamuk Kreş'te Mezuniyet Coşkusu!

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Mezuniyet coşkusu yüreklerde hissedildi

Pamuk Kreş'te Mezuniyet Coşkusu!

Eğitim   A+a-

 İskenderun’da Okul öncesi eğitimde adeta marka haline gelen ve verdiği eğitimle öğrencileri ilkokula hazırlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının mezuniyet töreninde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşandı.
İskenderun’da kendini adeta eğitime adayan ve 12 yıldır çocuğu gibi baktığı kurumuna sahip çıkarak, hem eğitim, öğretim hem de istihdam sağlayan şehrimizin başarılı iş kadınlarından Selma Türkoğlu ve ekibinin hazırladığı mezuniyet gecesi görülmeye değerdi.
2018-2019 Mezuniyet gecesinde veliler de heyecanlı anlar yaşadılar. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının mezuniyet gecesinde Kurumun minik öğrencilerinin gösterileri ayakta alkışlandı.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden Kurumun başarımı müdürü Selma Türkoğlu’da duygu dolu anlar yaşarken, “12 yıldır İskenderun’da minik öğrencilerimize Okul öncesi eğitimi vermenin onurunu, gururunu bu yıl da ilk günkü heyecanla yaşıyoruz. Bu günlere gelmemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar