Skip Navigation Links

Dois Döner, Hatay'ın Ankara'daki Lezzet Elçisi..

Eşsiz döner lezzetini Ankara'ya yolu düşen Türkiye'nin dört bir yanından insanlara tattıran Dois İskenderun Döner, eşsiz güzellikteki Hatay mutfağını

Ekonomi   A+a-

 
Dois Döner, Hatay’ın Ankara’daki Lezzet Elçisi..
 
Dois İskenderun Döner Hatay’ın Ankara’daki gururu oldu. Ankara’da Kumrular Caddesi Kızılay’da yıllardır faaliyet gösteren Dois İskenderun Döner, odun ateşinde tavuk ve et döneri ziyafetinin ardından, Ankaralılar’a bir de peynirli Hatay Künefesi ikram ediyor.
Eşsiz döner lezzetini Ankara’ya yolu düşen Türkiye’nin dört bir yanından insanlara tattıran Dois İskenderun Döner, eşsiz güzellikteki Hatay mutfağını da Ankara’ya yolu düşen onbinlerce insanla buluşturuyor.
Ankara’daki Hatay lezzetinin mimarı Derviş Gökpınar, yoğun istek üzerine şubeleşme yoluna gittiklerini belirterek, çok yakında Bolu’da hizmet vermeğe başlayacaklarını söyledi.
Dois İskenderun Döner’in sırrını 8. Gün Haber’e açıklayan Derviş Gökpınar, “Kendi fırınımızda ekmeğimizi üretiyoruz. Ustalarımızın tamamı İskenderun’dan götürüldü. İskenderun’da nasıl bir lezzet buluyorsanız, Ankara’da da aynı lezzeti sunuyoruz. Yemek kültürümüzün önemli bir parçası olan tavuk ve et dönerin yanında bir de peynirli künefenin ününü Ankara’nın en işlek caddesinde sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet