Skip Navigation Links

Sınav Öncesi Atalar Koleji Öğrencilerine Destek

Denge Danışmanlık Merkezi ve Adana Acı Badem Hastanesi doktorlarından Psikiyatrist Dr. Levent Soylu Atalar Koleji'ne bir ziyarette bulunarak sınava gi

Gündem   A+a-

 
Sınav Öncesi Atalar Koleji Öğrencilerine Destek
 
Denge Danışmanlık Merkezi ve Adana Acı Badem Hastanesi doktorlarından Psikiyatrist Dr. Levent Soylu Atalar Koleji’ne bir ziyarette bulunarak sınava girecek öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Bir saat boyunca 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Dr. Soylu daha sonraki 1 saat içinde de yine aynı öğrencilerin velileriyle bir söyleşi yaptı. “Sınava hazırlanan gençlere nasıl yardımcı olabiliriz?” konulu söyleşide veliler kendi endişelerini dile getirdi.
Daha sonra ise doktor, “çocuklardan bu kadar cesurca sorular beklemiyordum. Gittiğim hiçbir yerde bu denli açık, net ve cesur sorularla karşılaşmadım. Bundan dolayı sizi kutluyorum. Bana da çok yardımcı oldular” dedi. Öğrenciler ise gönül rahatlığı içinde sorularını dile getirdiler. Velilerle yapılan toplantıda ise veliler çocuklarına yardım edememenin sıkıntısını yaşadıklarını ama doktorun desteği sayesinden bu aşabileceklerinin rahatlığıyla toplantıdan ayrıldılar.
Doktorumuz toplantısını başarı dilekleriyle bitirdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet