Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükselişe Geçenlere Muhteşem Veda…

Yükselişe Geçenlere Muhteşem Veda…

Yükselişe Geçenlere Muhteşem Veda…	Web
TV

Eğitim   A+a-

 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete açılan Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü yeni yerleşkesinde öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı.
Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde gerçekleşen coşku dolu geçen mezuniyet törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Özel Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, ilk, orta okul ve lise müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
4. Sınıf, 8. Sınıf ve 12. Sınıflar için düzenlenen kep atma ve mezuniyet töreninde öğrenci velileri hüznü ve sevinci bir arada yaşadılar.
Özel Yükseliş Koleji müzik korosunu oluşturan öğrencilerin verdiği konser ile başlayan etkinlikte açılış konuşmasını yapan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, yeni kampüslerinde bir ilki yaşadıklarını belirterek: “Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü olarak soran, sorgulayan, en az bir müzik aleti çalabilen, yabancı dile hakim, 21. Yüzyıl gereksinimlerine ve becerilerine sahip bireyler yetiştirmek misyonu ile çıktığımız bu yılda şuan bunların meyvesini aldığımızı, karşımızda geleceğe güvenle bakan öğrencilerimizi görmekteyiz” şeklinde konuştu.
Yükseliş Okulları kurucusu Nuri Üysen ise mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek: “Allah yollarını, bahtlarını açık etsin. Onların vatana, millete, aileye sadık ve yararlı öğrenciler olabilmeleri için var gücümüzle çalıştık. Geçen sene gerçekleşen mezuniyet töreninde önümüzdeki sene yeni binamızda mezuniyeti kutlayacağımızı söylemiştik. Bugün bunu başarmanın gururu içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra her yıl burada hep birlikte bu törenleri gerçekleştiririz. Burada bulunan öğrenciler de gittikleri her yerde burada aldığınız eğitimin karşılığını vererek Yükseliş Koleji’ni temsil edeceğinize inanıyorum, başarılar diliyorum” dedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise Yükseliş Koleji’nin isminin hakkını veren bir okul olduğunu, bu ilke doğrultusunda çalışan okul yönetiminin ve öğretmenleri kutladı.
Kaymakam Yönden: “Bu eğitim kampüsü birden fazla kere ziyaret etme imkânım oldu, öğretmen arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Çok kaliteli bir okul, güzel sonuçlar ortaya çıkartan bir okul. Çocuklar eğitimin dışında bir dil öğrenerek, bir enstrüman öğrenerek buraya geliyorlar. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kortej şeklinde mezuniyet ve kep atma tören alanına gelen öğrenciler Onuncu yıl marşı eşliğinde ellerde Türk bayrakları ile mezun olmanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşadılar.
Mezuniyet töreni okul yönetimi ve öğrencilerin günün anısına vermiş oldukları hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yükselişe Geçenlere Muhteşem Veda…	 videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar