Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mekanın Cennet Olsun Ahmet Baba…

Mekanın Cennet Olsun Ahmet Baba…

Mekanın Cennet Olsun Ahmet Baba… Web
TV

Yaşam   A+a-

 Türkiye’nin gururu saygın sanayi kuruluşlarından Asaş Filtre’nin Kurucusu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan Merhum Ahmet Göçmen, aramızdan ayrılışının sekizinci yılında mezarı başında saygı ve özlemle anıldı.
Merhum Ahmet Göçmen için mezarı başında düzenlenen Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve anma töreni, iki gün sonra kutlanacak Babalar Günü ile de buruk ve hüzünlü bir anlam kazandı.
Ardında Türkiye’nin ve Dünya’nın en önemli markalarından Asaş Filtre gibi önemli bir miras bırakan, fikirleri, değerleri, evlatları ve ailesi tarafından korunan Merhum Ahmet Göçmen, çalışanlarına verdiği önem, sosyal sorumluluk projelerine katkıları, Hatay ve Türkiye’nin kalkınması için verdiği mücadelesiyle de tanınıyordu.
Merhum Ahmet Göçmen’in ailesine ve çalışanlarına bıraktığı önemli mirası Türkiye’nin ve Dünya’nın saygın filtre markalarından Asaş Filtre, evlatları tarafından geliştirildi, büyütüldü ve çok daha yükseklere çıkarıldı.
Geçirdiği ani kalp krizi sonrası tüm müdahelelere rağmen 14 Haziran 2011 tarihinde aramızdan ayrılan Ahmet Göçmen, ailesini, çalışanlarını ve tüm severlerini yasa boğmuştu.
Karaağaç Asri Mezarlığı’nda Merhum Ahmet Göçmen’in aramızdan ayrılışının 8’nci yıl dönümü nedeniyle mezarı başında okutulan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Merhum Ahmet Göçmen’in eşi Suat Göçmen, evlatları Zeki Göçmen, Gökhan Göçmen, Nazan Göçmen, damadı Adnan Çalışkan, gelini Selda Göçmen, torunları Ahmet Göçmen ve Suat Göçmen ile Asaş Filtre yöneticileri, işadamları, spor dünyasından temsilciler, akrabaları, aile dostları ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şehmus Aslan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar ve Spor Yazarı Yaşar Güllü katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mekanın Cennet Olsun Ahmet Baba…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar