Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı  

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı  

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı  

Belen   A+a-

 Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2018-2019 eğitim-öğretim dönemini kapsayan “Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergi” açılışı, Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Binasında saat 10:00’da Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katılımı ile açıldı.
 
Program, folklor ekibinin gösterisi ile karşılanan protokolün yerini almasını müteakip,  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Akabinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akça’nın açılış konuşması, kursiyerlerin el emeği ürünlerinden oluşan defile gösterisi ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akça; 2018-2019 eğitim öğretim döneminde; 11 el sanatları, 4 giyim-üretim alanlarında toplam 146 kursun açıldığını ve genel kurslar ile birlikte 2.090 bayan, 634 bay olmak üzere toplam 2.724 kursiyere hizmet verildiğini, daha fazla sayıda insana ulaşılmayı hedeflediklerini, serginin 12-13-14 Haziran tarihlerinde gezilebileceğini belirterek, açılış törenine katılan misafirlere teşriflerinden dolayı teşekkür etti.
 
Kaymakam Baskın’ın kurdele kesimi ile sergi açılışını yaparak, Belediye Başkanı Gül ile birlikte sergi stantlarını tek tek gezip, kurs öğreticilerinden ürünler hakkında bilgiler aldı ve emeği geçen kursiyer ve öğreticileri tebrik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar