Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel Çocuklar İçin Önemli Adım..

Hatay Gastronomi Evi, Hatay’ın eşsiz lezzetleriyle misafirlerini buluşturmakla kalmıyor aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle gönülleri fethediy

Özel Çocuklar İçin Önemli Adım..Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Gastronomi Evi, Hatay’ın eşsiz lezzetleriyle misafirlerini buluşturmakla kalmıyor aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle gönülleri fethediyor.
Anlamlı bir proje ile Özel Erencan Özel Eğitim Okulu’nun sevgi dolu öğrencilerini Salı ve Perşembe günleri yarı zamanlı istihdam etmeye hazırlanan Hatay Gastronomi Evi, özel çocukların yaşamın içerisinde yer alması için atılan bu adımdan büyük heyecan duyuyor.
“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUZ”
12 Haziran Çarşamba günü özel çocuklarla buluşarak projeye ilişkin bilgiler paylaşan Prof. Dr. Nazan Savaş, “Öğrenciler artık bizim de personelimiz. Haftada iki gün yarı zamanlı olarak arkadaşlarımıza yardımcı olacaklar. Bu ev yalnızca Hatay’ın yemek kültürünü gelecek nesillere aktarmanın dışında Hatay’ın bütün değerlerine sahip çıkmak için vatandaşlarımızın hizmetinde. Özel çocuklarımızın hepsini çok seviyoruz. Eminim ki onlar da bu proje içerisinde çok mutlu olacaklar. Karşılıklı bir dayanışma içerisinde bu süreci yaşayacağız” ifadelerine yer verdi.
Özel Erencan Özel Eğitim Okulu Sosyal Hizmet Uzmanı Suna Çerkezoğlu da projeyle ilgili görüşlerini paylaştı. Çerkezoğlu düşüncelerini şu ifadelerle paylaştı:
“SABIRLI VE GÜLERYÜZLÜLER, HATAY HALKI ONLARI ÇOK SEVECEK”
“17 yıldır özel çocuklarımızla çalışıyorum. En çok önemsediğim şey çocuklarımızın toplumsal yaşama katılmaları ve iş hayatına girmeleri. Çocuklarımızın en önemli özelliği sabırlı ve güler yüzlü olmaları. Bizim insanlarımızın da bu güler yüze ihtiyaçları var. Çocuklarımız zaten okulda bize yardım ediyorlar. Hatay halkı onları çok sevecek. Çünkü çok güler yüzlüler.”
Çalışarak zamanlarını yeni insanlar tanıyarak geçirecek olan özel çocuklar, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Çocuklar İçin Önemli Adım.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar