Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Habib-İ Neccar Hazretleri Etkinliklerle Anılıyor

Habib-i Neccar Hazretlerini Anma Etkinliklerinin yedincisi Hatay Valiliğinin himayesinde,

Habib-İ Neccar Hazretleri Etkinliklerle Anılıyor

Kültür Sanat   A+a-

Habib-i Neccar Hazretlerini Anma Etkinliklerinin yedincisi Hatay Valiliğinin himayesinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) , Hatay İl Müftülüğü ve Habib-i Neccar Kültür Derneğinin katkılarıyla 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Allah dostu Habib-i Neccar Hazretleri’nin anısına her yıl düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikler bu yıl Habib-i Neccar Camisi’nde Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun vaazi ve Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayacak.
Hatay’ın en önemli değerlerinden olan Habib-i Neccar Hazretleri’nin gönüllerdeki manevi anısını bir kez daha tazeleyecek olan geleneksel yürüyüş ise 15 Haziran Cumartesi günü saat 9.00’da gerçekleşecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri önünden başlayacak yürüyüş Habib-i Neccar Camii önünde son bulacak.
Üç gün sürecek etkinliklerde yaşamının her döneminde hoşgörünün ve sevginin örneği olarak anılan ve öğretisiyle tüm insanlara rehber olan Habib-i Neccar Hazretleri bir kez daha anılmış olacak.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş