Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Devrim Gün Dualarınızı Bekliyor

Antalya Manavgat Kum mevkiinde eğitim uçağı düştü. Manavgat Atatürk Stadının arkasında bulunan pistten havalanan 172P TC-DBD tipi eğitim uçağı,

Devrim Gün Dualarınızı Bekliyor

Yaşam   A+a-

Antalya Manavgat Kum mevkiinde eğitim uçağı düştü. Manavgat Atatürk Stadının arkasında bulunan pistten havalanan 172P TC-DBD tipi eğitim uçağı, havalandıktan 2 dakika sonra yaklaşık 300 metre ileride karpuz tarlasına düştü.
Pilot Levent Arslan kaza yerinde, Bilgi Üniversitesi öğrencisi Ataberk Gökmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bir dönem Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Kampüsü’nde Sivil havacılık yüksek okulunda görev yapan ve şimdi İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdür Vekili Devrim Gün, kazada ağır yaralandı.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdür Vekili Devrim Gün’ün durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Devrim Gün, MKÜ İskenderun Kampüsü’nde görev yaparken İskenderun’da bir çok gazetede köşe yazarlığı yapmıştı. Çevresinde çok sevilen biri olan Devrim Gün’ün güçlü bir insan olduğu ve tedaviye cevap vererek sevenlerine kavuşacağı umudumuz devam ediyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar