Skip Navigation Links

Mira Kafe Bar’da Eğlenirken Aile Huzurunu Yaşatıyorlar

Hatay’ın Arsuz ilçesinde en güvenilir eğlence mekanlarından Mira Kafe Bar, konsepti, kapalı alanı ve bahçe bölümü, aile ortamıyla fark yaratıyor.

Mira Kafe Bar’da Eğlenirken Aile Huzurunu YaşatıyorlarWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde en güvenilir eğlence mekanlarından Mira Kafe Bar, konsepti, kapalı alanı ve bahçe bölümü, aile ortamıyla fark yaratıyor.
Sahnede Soydan Soydaş, DJ kabininde Soykan Soydaş, kasada ve barda anne Halime Soydaş ve Kafe Bar’ın babası kapıda ve bahçede Sabit Soydaş, aile olarak gecenin geç saatlerine kadar birlikte çalışıyorlar.
Müşterilerde de olumlu etki yaratan aile bireylerinin birlikte işlettiği Mira Kafe Bar’da, gençler ve tüm müşteriler gönül rahatlığıyla eğleniyor, hiçbir kaygı duymadan hoşça vakit geçirerek müzik dinleyebiliyorlar.
Aile olmanın ötesinde, birbirlerine yoldaş, sırdaş ve arkadaş olan Soydaş ailesi, birlikte çalışmaktan oldukça keyif alıyor ve işlerini severek yapıyorlar.
Her geçen yıl bir kat daha ünlenen ve festivallerde sahne alarak hayran kitlesini büyüten Soydan Soydaş’ın üniversite yıllarında kurduğu hayali Mira Kafe Bar’a dönüştü.
Babası Sabit Soydaş’ın uzun yıllardır Suudi Arabistan’da olması ve gurbet hayatına son vermek istemesiyle başlayan Arsuz Mira Kafe Bar’ın hikayesinde, 2011 yılından bu yana tüm aile beraber çalışıyor.
Baba Sabit Soydaş’ın kapıda ve bahçe tarafında oturduğu, anne Halime Soydaş’ın kasada ve barda olduğu, sahnede güzel sesi ve eşsiz yorumuyla Soydan Soydaş’ın şarkılarını okuduğu ve Dj kabininde ailenin küçüğü Soykan Soydaş’ın müziği olunca, tarifsiz keyif ve huzur dolu geceler müşterilerin oluyor.
Soydaş ailesinin gururla ve mutlulukla konuştuğu özel röportajımızı yapmaktan ve yayınlamaktan biz de çok mutlu olduk.
Siz de Mira Kafe Bar’a çocuklarınızı gönül rahatlığıyla gönderebilir, Soydaş ailesine sonuna kadar güvenebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mira Kafe Bar’da Eğlenirken Aile Huzurunu Yaşatıyorlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet