Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’ nin Lisansüstü Mezunları da Kep Attı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün lisansüstü programlarının mezun adayları için,

İSTE’ nin Lisansüstü Mezunları da Kep Attı!

Eğitim   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün lisansüstü programlarının mezun adayları için, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni düzenlendi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen tören, Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşı ile başladı.
Ardından kürsüye gelen İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci; “Değerli meslektaşlarım, çok kıymetli mezunlarımızın saygıdeğer aileleri, Mezuniyet Töreni’mize hoş geldiniz. Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Bunlar benim ODTÜ’den doktora programından mezun olurken duyduğum hislerdi. Lisans eğitimi kolaymış, bunu zorlu lisansüstü eğitimime başladığım zaman anladım. Şimdi sizler de mezun olacaklarsınız. Hepinizi tebrik ederim. Lisans eğitiminizin üzerine koyduğunuz bilgiler ve biriktirdiğiniz tecrübe ile Ülkemizin Ar-Ge kapasitesini artıracak lisansüstü tezlerinizi başarı ile tamamladınız ve bugünlere geldiniz. İSTE’ diniz, azmettiniz ve başardınız. Sizleri tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur ve hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Yolunuz açık olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Konuşmaların ardından, lisansüstü mezun adaylarına belgeleri İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci takdim etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar