Skip Navigation Links

İSTE’ de Mezuniyet Coşkusu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüsü’nde gerçekleşen Kep Atma köreni büyük bir coşku içerisinde yapıldı.

İSTE’ de Mezuniyet Coşkusu

Eğitim   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüsü’nde gerçekleşen Kep Atma köreni büyük bir coşku içerisinde yapıldı.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, böylesine özel bir günde mezun ve mezun adaylarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Gittiğiniz her yerde, yaptığınız her işte, bulunduğunuz her konumda İSTE’ yi en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminiz” dedi ve öğrencileri başarıları için tebrik etti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu ve akademisyenler, geleceğin mimarları olan gençlerimizin mezuniyet coşkusunu paylaştı.
Mezun ve mezun adaylarına seslenen Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “Sizin başarınızın bizim başarımız olacağının farkındayız. Her ne alanda olursanız olun, çalışmalarınızla; topluma, ülkemize ve insanlığa faydalı olacağınıza inanıyoruz. Üretim odaklı olmanın, girişimci ve yenilikçi olmanın, bilgi ve teknoloji üretmenin, teknolojiyi yaşam kalitesini artırmak için kullanmanın sizlere bu süreçte daima yardımcı olacağını ve katma değer sağlayacağını unutmayınız. Mensubu olmaktan onur duyacağınız İSTE ailesi olarak sizlere bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız. Yolunuz açık olsun, yaşamınız daima mutluluk ve başarılarla dolsun” dedi.
Konuşmaların ardından başarı belgelerini alan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) çiçeği burnunda mezunları ve mezun adayları hep birlikte geri sayım yaparak kep atma sevincini yaşadı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kep atılırken öğrencilerin sevincine ortak oldu, gençlerle selfie çekildi.
Protokol üyeleri tören sonrasında, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ev sahipliğinde, Kızılay İskenderun Şubesi katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katıldılar.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet