Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Kaymakam Yönden, Tasarım Ve Beceri Atölyesi Açılış Törenine İştirak Etti'

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu tarafından tertip edilen 'Tasarım ve Beceri Atölyesi' nin açılış törenine

'Kaymakam Yönden, Tasarım Ve Beceri Atölyesi Açılış Törenine İştirak Etti'

Eğitim   A+a-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu tarafından tertip edilen "Tasarım ve Beceri Atölyesi" nin açılış törenine iştirak etti.
31 Mayıs 2019 Cuma günü İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu'nda gerçekleştirilen açılış töreni; katılımcılar tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin akabinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayarak, öğrenciler tarafından dramatik şiir okunmasıyla devam etti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile velilerin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Tasarım ve Beceri Atölyesi adı altında oluşturulan stantları tek tek ziyaret ederek, Hanife Uysal Ortaokulu öğrencileri tarafından tasarım yeteneği ve el becerileri ile elde edilen ürünleri dikkatle inceledi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar