Skip Navigation Links

Günışığı’nda Neşeli YKS Kampı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğitim öğretimin marka ismi olmak yolunda emin adımlarla ilerleyen Özel Günışığı Anadolu Lisesi, YKS öncesi öğrencilerini kam

Günışığı’nda Neşeli YKS Kampı

Eğitim   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğitim öğretimin marka ismi olmak yolunda emin adımlarla ilerleyen Özel Günışığı Anadolu Lisesi, YKS öncesi öğrencilerini kampa aldı.
Öğretmenleriyle birlikte kampa giren Özel Günışığı Anadolu Lisesi öğrencileri, moral ve motivasyonlarını bozacak tüm olumsuzluklardan uzak bir şekilde çalışırken, molalarda neşeli anlar dikkat çekiyor.
YKS öncesi sınav stresini atabilmek, konuların son bir tekrarını arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte yapabilmek için kampa katılan tüm öğrenciler, sınavda hedefledikleri üniversitelere yerleşmek için var güçleriyle çalışıyorlar.
Öğretmenleriyle uyumlu bir şekilde konuların tekrarını yapan tüm öğrenciler, kampın faydasını gördüklerini ve sınavda hedefledikleri bölümlere girebilmek için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirterek, kamp boyunca kendilerine yardım eden tüm öğretmenlerine teşekkür ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet