Skip Navigation Links

İSSİAD'ta gündem Arsuz yoluydu

Ak Parti Belediye başkan adayı Seyfi Dingil ve Milletvekili Orhan Karasayar İSSİAD'ı ziyaret etti..

Ekonomi   A+a-

Ak Parti Belediye başkan adayı Seyfi Dingil ve Milletvekili Orhan Karasayar İSSİAD’ı ziyaret etti….İSSİAD Başkanı Recep Atakaş ve iş adamlarının da bulunduğu toplantıda İskenderun’ un ekonomik durumu konuşuldu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un gelişmesi için hizmetlerin en iyi şekilde yapılacağını söyledi.
Recep Atakaş, Seyfi Dingil’e güvendiklerini İskenderun’a yakışacak bir Belediye başkanı olacağına inandığını, halka hizmetleriyle de destek olacağını söyledi.
Doğal gaz, alt yapı, üniversite ve elektriğe ihtiyaç olduğu bunu halka yıkmak yakışmaz , Kentsel dönüşüm olması Sosyal belediyeciliğini oturtmak gerektiği söyleyen Seyfi Dingil,”Kimseyle kavgamız yok,İskenderun’u çok iyi biliyoruz,kararlıyız…Dernek,iş adamları,her kim olursu olsun duygusal davranmayın”.dedi.. 29 Martta bu kentin barış içerisinde otuz yılda kaçırılan günlerin yaşatılacağı,belediye meclisi ile birlikte hizmet vermek gerektiği,bu kentin beş on içerisinde en iyi düzeyde olacağı iş adamlarının katkısıyla daha iyi bir hal alacağı vurgulandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet