Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Eğitimler ile Personellerini Bilinçlendiriyor

HATSU Eğitimler ile Personellerini Bilinçlendiriyor

HATSU Eğitimler ile Personellerini BilinçlendiriyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), personellerini yoğun iş temposu sırasında oluşabilecek kazalara ve sorunlara karşı bilinçlendirmek amacıyla iş güveliği eğitimlerini sürdürüyor.
 
Saha ve büro personellerini her anlamda geliştirme adına eğitim seminerlerine devam eden Genel Müdürlük, Hatay’ın 15 ilçesinde görev yapan bütün birim personellerini 2 haftalık zaman diliminde “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitimler düzenledi.
 
Hatay’ın her bölgesinde arazi şartları fark etmeksizin çalışma sürdüren ekiplerin güvenliğini ön planda tutan İdare, İskenderun HATSU Hizmet Binası ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen eğitim seminerleri sayesinde acil durumlarda nasıl bir müdahale gerektiği konusunda personellerin bilinçlenmesinin hedeflendiğini belirtti.
 
İş kazalarının önlenmesi ve insan hayatının korunmasını hedefleyerek gerekli eğitim ve seminerleri düzenlemeyi sürdüren HATSU, personellerin güvenliği ve yapılan hizmetlerin ileriye dönük olması adına bu tarz eğitimler ile her zaman toplumdaki bireylerin bilinçlendirilmesi gerektiğini hatırlattı.
 
 
HATSU Eğitimler ile Personellerini Bilinçlendiriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar