Skip Navigation Links

'Kaynak Teknolojileri Mükemmelliğe Yol Alıyor'

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası

'Kaynak Teknolojileri Mükemmelliğe Yol Alıyor'

Ekonomi   A+a-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) işbirliğiyle düzenlenen Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi 1.Odak Toplantısına iştirak etti.
29 Mayıs 2019 Çarşamba günü İTSO ev sahipliğinde icra edilen toplantı esnasında; İSTE Dr. Öğr. Üyesi Ersin Bahçeci tarafından Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi konulu sunum yapılarak, sanayi sektöründe artan nitelikli ve sertifikalı kaynakçı (çırak, kalfa, usta, kaynak teknikeri, belgeli kaynakçı ve profesyonel kaynakçı) talebinin karşılanması ve çeşitli projeler geliştirmek suretiyle ilgili sektör sorunlarının çözümüne destek verilmesi hususunda istişare de bulunuldu.
Toplantıya; İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ile Prof. Dr. Tolga Depçi, İTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile yönetim kurulu üyeleri ve diğer görevliler katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet