Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Müsiad Hatay Şubesi İş Dünyasını Bilgilendirdi

MÜSİAD Hatay Şubesi, İTSO’nun ev sahipliğinde ABD’ye kurulacak olan Türk Organize Sanayi Sitesi ve Finans imkanları ile ilgili iş Dünyasını Bilgilendi

Müsiad Hatay Şubesi İş Dünyasını Bilgilendirdi

Ekonomi   A+a-

  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen Panelde İş insanlarına Amerika Birleşik Devletlerinde kurulacak olan ilk Türk Organize Sanayi Sitesi ve Finansman imkanları anlatıldı.
Panelde, Türk Amerikan İş Adamları Derneği Amerikan Ticaret Odası Türkiye (TABA-AmCham) Genel Başkanı Ali Osman Akat ve Yüksek İstişare kurulu başkanı ve MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu Sine vizyon destekli olarak sunum yaptılar.
Panelin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı; (MÜSİAD) Hatay Şubesi yönetimi olarak müspet konularda memleketimize hizmet etmek için doğru zamanda doğru işler yapmanın gayreti içerisinde olduk. Sanayi ve tarımla ilgili, lojistikle ilgili projelerimiz vardı. Bu projeleri bir yere getirmek için çalışmalar yapmanın gayreti içerisinde olduk. Kurulduğu günden bu yana memleketin dertleri ile dertlenmiş bir Derneğimiz var. Amerika’da kurulacak toplantı ile ilgili projelerimiz vardı. Bu projemizi MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanımız Ali Bayramoğlu’na ve İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a anlattık. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasında girişimler başlatıyoruz. Bu gün de bölgemiz iş insanlarına bu projeyi en yetkili kişiler tarafından anlatılacaktır.” Şeklinde konuştu.
Ardından söz alan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise,” Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak, iki ülke arasında kurulmuş ve yıllardır süren bu ticari ilişkinin daha ileri bir noktaya taşınmasının, her iki ülke açısından olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Bu noktada, Amerika’da kurulacak bir Türk Organize Sanayi Sitesi’yle bu ticari ilişkinin gelişeceğini, güçleneceğini ve her iki ülkedeki yatırımları artıracağını düşünüyoruz. Amerika’da iş bağlantısı olan ve Amerika’yla iş bağlantısı oluşturmak isteyen üyelerimizin, bahsi geçen Türk Organize Sanayi Sitesi’ni değerlendirmesinin, önemli ve yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.
Panelde, Türk Amerikan İş Adamları Derneği Amerikan Ticaret Odası Türkiye (TABA-AmCham) Genel Başkanı Ali Osman Akat ve Yüksek İstişare kurulu başkanı ve MÜSİAD 2.Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu Amerika Birleşik Devletlerinde kurulacak olan ilk Türk Organize Sanayi Sitesi ile ilgili sine vizyon destekli olarak sunum yaptılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar