Skip Navigation Links

Arsuz’da Joker’siz Tatil Olmaz!

Arsuz’da Joker’siz Tatil Olmaz!

Arsuz’da Joker’siz Tatil Olmaz!

Arsuz   A+a-

 1 Haziran Cumartesi akşamı kapılarını tatilcilere açarak sezona muhteşem bir sanatçı ekibiyle giriş yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Joker Kafe Vip, tatil için Arsuz’u tercih edenlerin bu yıl da birinci tercihi olacak.
Hatay’ın Arsuz ilçesi muhteşem bir yaz sezonuna hazırlanıyor. Plajları ve kumsalları düzenlenen, yaylalarında serin işletmelerinin sezon hazırlıklarını tamamladığı Arsuz’da, canlı müzik, keyifli ve nezih bir eğlence mekanı olan Joker Kafe Vip de sezonu açıyor.
Arsuz’un en gözde mekanlarından Joker Kafe Vip, 1 Haziran Cumartesi akşamı birbirinden güzel seslerle geceyi aydınlatmak, yaz sezonuna muhteşem bir giriş yapmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Geleneğini bozmayan ve sanatçılarıyla yerli ve yabancı turistlere muhteşem bir yaz tatili geçirtmek için çalışmalarını tamamlayan Joker Kafe Vip, 1 Haziran Cumartesi akşamı kapılarını tatilcilere açıyor…
Murat Aşkar, Seren Sındık, Merih Aşkar, Abdo Düzgün ve Eray Dağcı’nın sahne alacağı 1 Haziran Cumartesi günü Arsuz Joker Kafe Vip’de 0531 233 38 38 numaralı telefondan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Ramazan Bayramı kutlamasını erken yapmak, bayrama mutlu, huzurlu ve enerji dolu girmek için Joker Kafe Vip sizin için yeterli olacaktır.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet