Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Her Mahalleye Eşit Hizmet Götüreceğiz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her mahalleye eşit hizmet götürmenin gayretinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Her Mahalleye Eşit Hizmet Götüreceğiz

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her mahalleye eşit hizmet götürmenin gayretinde olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Azganlık, Bekbele ve Sarıseki’de belediye tarafından yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Çalışmalar Devam Ediyor
Azganlık mahallesi girişinde Fen işleri müdürlüğü tarafından yol düzenleme ve yeni kaldırım çalışmasının yapıldığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Azganlık mahallemizde vatandaşlarımızdan gelen yoğun gelen talep üzerine çalışma başlattık. Vatandaşların sık ve en yoğun kullandıkları bölgelerde çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.
Kaldırımlar parke taşı ve karo ile döşenerek daha modern hale getiriliyor. Bekbele’de ise muhtarımızı ziyaret ederek mahallede yapılması planlana çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra Sarıseki’de atıl bir vaziyette bulunan halk plajı ve tesislerde inceleme yaptık. Burayı da vatandaşlarımızın temiz ve rahat kullanabileceği bir plaj haline getireceğiz ”dedi
Yoğun Çaba Sarf Ediyoruz
Başkan Fatih Tosyalı, “çok daha etkin ve verimli bir şekilde halkımızla birlikte çalışacağız. Her mahalleye aynı hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımız mahallerinin sorunlarını bize ilettiğinde ekiplerimizi yönlendirerek çözüm buluyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Mahalleler arasında ayrım yapmayacağız, çünkü her mahalle bizim gözümüzde eşit hizmeti hak ediyor” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet