Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Civelek Perakende Sebze Meyve Halinde Sorunların Çözümü İçin Söz ver

Başkan Civelek, hal sorunlarını yerinde inceleyerek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ekonomi   A+a-

        

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, İskenderun Perakende Sebze Meyve ve Balık halini ziyaret etti. Başkan Civelek, hal sorunlarını yerinde inceleyerek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İnceleme gezisine İskenderun Su Ürünleri Koop. Başkanı Nihat Beyazıt, Kasaplar Odası Başkanı Mustafa Er katıldı. Hal esnafı, otopark, aydınlatma ve temizlik sorunlarına ile ilgili olarak, Başkan Civelek’ten çözüm sözü aldı. Başkan Civelek, esnaf ile yaptığı görüşmede “ Müşteri nasıl memnun olur onları konuştuk, esnaf çevresiyle ve doğayla ne kadar barışık olursa, işleyiş o kadar güzel olur. Baktım ki esnaf dernek Başkanları ile uyum içerisinde.” “Balıklar, balıkçılar ile barışık.” Sözleri ile espri yapan Başkan Civelek “Burada gereken her şeyi yapacağız, geriye kalan düzeni için hepimiz birbirimize sahip çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Hal içerisinde genel olarak arabaların park yapmasının sorun yarattığını vurgulayan Başkan boş alana, yeni düzenleme yapılacağını şöyle ifade ederek. “Esnafımız kendi rızkı için hal içerisine araçlarını park etmemesi gerekiyor. Atıl olarak kalan alanı güzelleştirip, ortası havuzlu bir park yapacağız. Hal içerisindeki bütün eksikleri tamamlayacağız.” Dedi.
Esnaf sofrasında balık ekmek yiyen Başkan Civelek, tüm esnafın katkıları ile kurulan sofrada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti bildirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş