Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özçelik iş’ten Çalışma Bakanı Selçuk’a Ziyaret

Özçelik iş’ten Çalışma Bakanı Selçuk’a Ziyaret

Özçelik iş’ten  Çalışma Bakanı Selçuk’a Ziyaret

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve beraberindeki Genel Yönetim Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u makamında ziyaret etti.
Çalışma hayatından sendikal konulara kadar birçok konunun ele alındığı görüşmede Bakan Selçuk’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem eşlik etti.
Ziyarette Genel Başkan Değirmenci’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ve Genel Sekreter Hicret Bozoklu da hazır bulundu.
Görüşmede Özçelik İş Sendikasının çalışmalarına ilişkin olarak bilgi veren Genel Başkan Değirmenci, “Emeğiyle geçinenlerin mutlu ve huzurlu olmasından başka gayemiz yok. Bütün derdimiz işçilerin refahıdır. Bunun için gece gündüz çalışıyor, işçi, işveren, sendika üçgenindeki ilişki ağını sorunsuz yönetmek için mücadele veriyoruz. Yaptığımız çalışmalara, yürütülen süreçlerin hızlı ve sorunsuz ilerletilmesine Çalışma Bakanlığımızın da katkı veriyor olması bizleri çok mutlu etmektedir. Bu nedenle sizlerin nezdinde tüm Bakanlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, emeğin hak ettiği değeri alması konusunda yapacağınız bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Selçuk ise, “Özçelik-İş gibi köklü ve güçlü bir sendikamızın özellikle ülkemizin büyümesine, gelişmesine katkı sunduğunu görmekten, bu uğurda çalışma yaptığna şahitlik etmekten büyük sevinç duyuyoruz. Çalışma hayatındaki iş barışı ve huzur için ciddi çalışmalar yaptığınızı yakından takip ediyorum. Hem işçilerimizin hem işverenlerimizin üretim süreçlerinde sorunsuz bir şekilde yer almasına katkı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Görüşme, Genel Başkan Değirmenci’nin, Çalışma Bakanı Selçuk’a el yapımı, gümüş işlemeli Kuran-ı Kerim hediye etmesiyle son buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş