Skip Navigation Links

İskenderun’da 70’ler Pop Rock Party Heyecanı

Nostalji dolu bir gecede, 1970’li yılların şarkılarıyla eğlenmek, çocukluğunuza, gençliğinize dönmek isterseniz,

İskenderun’da 70’ler Pop Rock Party Heyecanı

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Vera Boulevard Kafe’de 8 Haziran’da yapılacak Dj Soykan’ın sahne alacağı 70’ler Pop Rock Party tam size göre…
1970’li yılların modasına göre saç ve giyim tarzının tercih edilmesi istenen 70’ler Pop Rock Party için, yüzlerce kişinin şimdiden hazırlıklarını yaptığı öğrenildi.
Soydan Soydaş ve Sezen Devrim’in organize ettiği İskenderun Park Forbes AVM’nin yanındaki Vera Boulevard Kafe’de 8 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 70’ler Rock Party, sizi 70’li yılların büyülü atmosferine, masum aşklarının yaşandığı, efsane pop ve Rock şarkılarının dillerden düşmediği yıllara götürecek.
70’ler Rock Party Organizatörleri Soydan Soydaş ve Sezen Devrim yaptıkları açıklamada, tümüyle 70’li yılların efsane pop ve rock şarkılarının dinleneceği partide, o dönemin saç modelleri ve giyim tarzının tercih edilmesini ve gecenin bu şekilde anlam kazanacağını ifade ettiler.
Partiye katılmak isteyenler bilet temini için Forte Drum Club, Modern Sanatlar Akademisi, Mira Cafe Bar, Vera Boulevard, Salon Cix Kuaför’e müracaat edebilirler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet