Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Doğa Nesli Mezun Oldu!

İskenderun Doğa Koleji 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı sona ererken düzenlediği muhteşem bir törenle mezunlarını uğurladı.

Bir Doğa Nesli Mezun Oldu!

Eğitim   A+a-

Doğa Koleji’nin eşsiz eğitim programına inanarak okulun açılışından itibaren bulunan Anadolu Lisesi öğrencileri mezuniyet töreninde tarifi imkânsız duygular yaşadı.
Açılış konuşmasını Doğa Koleji Genel Müdürü Hakan Üzer yaptı. “Bizlerde İskenderun Doğa Koleji ailesi olarak; bilimin ışığında aydınlık ve çağdaş Türkiye'nin gönüllü temsilcisi Doğa Koleji’nin birer üyesi olan sizleri sevgiyle uğurluyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” ifadelerini kullandı.
Yelken Kulübünde düzenlenen mezuniyet töreni öğrencilerin ellerinde balon ve meşale eşliğinde görkemli bir giriş yapmasıyla başladı. Mezun öğrencilerin isimleri tek tek okunarak alkışlar eşliğinde diplomalarını aldılar.
Sancağı büyük bir onur ve gururla teslim ettiler.
İskenderun Doğa Koleji Anadolu Lisesi Birincisi Özlem Nur Gök okul kütüğüne isminin çakmasının ardından sancak devir teslim töreni gerçekleşti. Mezun öğrenciler, okul sancağını alt sınıftaki öğrenci arkadaşlarına teslim ederken anlamlı mesajlar verdi. Coşku ve gururla okunan yemin töreninin ardından öğrenciler keplerini gökyüzüne atarak mezuniyeti kutladı.
Eğlencenin ve bir o kadar da duygusal anların yaşandığı mezuniyet gecesinde Doğa Harikalarının sergilemiş olduğu vals gösterisi veliler ve tüm davetliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Gece öğrencilerin müzik eşliğindeki eğlenceleri ile devam etti.
Mezuniyet pastasını kesen öğrenciler hep birlikte kep attı. Gece, müzik eşliğinde sona erdi. Öğrenciler, mezuniyet töreni sonunda birbirlerine başarı ve mutluluk dileyerek vedalaştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar