Skip Navigation Links

Bu kermesi herkes görmeli

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bulunan Karaağaç Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 31 Mayıs ve 1 Haziran 2019 tarihlerinde resim,

Bu kermesi herkes görmeli

Kültür Sanat   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bulunan Karaağaç Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 31 Mayıs ve 1 Haziran 2019 tarihlerinde resim, el sanatları sergisi ve kermes düzenlenecek.
İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi Zemin Katta gerçekleştirilecek olan etkinlikle alakalı bilgiler veren Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun başarılı müdürü Yılmaz Yumuşak bu kermese tüm İskenderunlu ve de Arsuzlu vatandaşları beklediklerini ifade etti.
Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören tüm öğrencilerin sene boyu hazırladıkları çalışmaların sergileneceği etkinliğin çok özel olduğuna dikkat çeken Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Yılmaz Yumuşak, engelli bireylerin topluma kazandırılmasının önemine Bir defa daha vurgu yaptı. Toplumda farkındalık yaratmak amacıyla her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Müdür Yumuşak; “ 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde Kermes, resim ve el sanatları sergimizi açacağız.
Burada engelli öğrencilerimizin sene boyunca yapmış oldukları çalışmaları sergileyeceğiz. Tüm öğrencilerimiz sene boyu bu sergi için hazırlandılar. Onların da bir şeyleri başarabildiklerini görmek adına bu sergi bizler için çok önemli. Engelli çocuklarımıza fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini bizler biliyoruz. Bunu herkesin de görmesini istiyoruz. O nedenle etkinliğimize herkesi bekliyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet