Skip Navigation Links

Hüdamar 1 Numara!

Hafta sonu indirimleri, her gelir grubuna uygun fiyat politikası, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yıllardır beğeni toplayan Hüdamar, A'dan Z'ye bir

Ekonomi   A+a-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini geleneksel hale getiren İskenderun Piri Reis Mahallesi ve Nardüzü Beldesi’nde hizmet veren Hüdamar, bu yıl da düzenlediği etkinlikle tam not aldı.

Çocuklara balon dağıtılan ve hayvan kostümlü palyaçoların çocukları eğlendirdiği etkinlik, yüzlerce çocuğun mutlu bir gün geçirmesini sağladı.
Ebeveynleri Hüdamar’da alış veriş yaparken, dışarıda düzenlenen şenlikte hoşça vakit geçiren çocuklar, kendilerine dağıtılan balon ve hediyelerle coştukça coştular, müzik eşliğinde eğlendiler.
Hafta sonu indirimleri, her gelir grubuna uygun fiyat politikası, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yıllardır beğeni toplayan Hüdamar, A’dan Z’ye bir evin ihtiyacı olacak her şeyi bulabileceğiniz bir market.
1gvjbbph5y718.jpg" />

Gıda maddelerinden kuru bakliyata, temizlik ürünlerinden küçük ev aletlerine, sebze-meyve reyonundan şarküteriye kadar binlerce ürünü uygun fiyat politikasıyla sunan Hüdamar, büyüklerin kesesini düşündüğü kadar küçükleri de bayramlarda unutmuyor.
Hüdamar’ın müşteri olarak değil bir aile ferdi olarak gördüğü müşteriler, her zaman memnuniyetlerini ifade ettikleri market yetkililerinden çocukları için düzenlenen etkinlikler için de ayrıca tebrik alıyorlar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet