Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı, Gece Gündüz Halkın İçinde

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar ilçede vatandaşlarla buluşarak, istişare ediyor.

Başkan Tosyalı, Gece Gündüz Halkın İçinde

Yerel   A+a-

Başkan Fatih Tosyalı, mesai dışındaki zamanını ilçe sakinleriyle geçiriyor. Sık sık esnafları ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, hayırlı işler temennisinde bulunarak esnafların sorunlarını, talep ve isteklerini dinliyor, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı, sorunları yerinde tespit ediyor, beklentileri birinci ağızdan dinliyor.
Akşam mesaiden sonra ve hafta sonları da sürekli halkın içerisinde olan Başkan Fatih Tosyalı, sorunları dinliyor, çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Esnafların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Tosyalı, halkın taleplerini birebir dinleyerek sorunları çözümü noktasında yapılacak çalışmalar hakkında daire müdürlerine talimat veriyor.
Başkan Tosyalı, " ilçemizin her köşesinde yaşayan hemşerilerimizle kucaklaşmak, dertlerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak için gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağımıza söz vermiştik. Sabahın erken saatlerinde başlayan mesaimiz, hafta sonu da dâhil gecenin geç saatlerine kadar sürüyor güzel ilçemizi layık olduğu yere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz " ifadelerini kullandı.
Esnaflar Ve Vatandaşlar Memnun
Başkan Tosyalı’ya ziyaretleri için teşekkür eden esnaflar ve vatandaşlar da, sorunlarının yerinde tespit edilmesinden memnun olduklarını dile getirerek, " sorunları başkanımıza yerinde anlatma imkânı buluyoruz. Belediyemizden beklentilerimizi ve taleplerimizi birebir aktarıyor, sorunlarımızın bu şekilde çözüleceğine de yürekten inanıyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz " diye konuştular.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet