Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Valiliğinden Hatayspor Açıklaması

27.05.2019 tarihinde Antakya Atatürk Stadyumu'nda Hatayspor-Adana Demirspor futbol takımları arasındaki TFF 1. Lig Play Off

Hatay Valiliğinden Hatayspor Açıklaması

Gündem   A+a-

27.05.2019 tarihinde Antakya Atatürk Stadyumu'nda Hatayspor-Adana Demirspor futbol takımları arasındaki TFF 1. Lig Play Off müsabakası saat 17.58'de Hatayspor'un 3-2 galibiyetiyle sona ermiştir.
Müsabaka bitiminin ardından bir grup Adana Demirspor taraftarı, sahaya girmek amacıyla tel örgülere yüklenerek yıkmış, koltukları kırarak görevlilere atmış, küfür içeren hakaretlerde bulunmuştur.
Muhtemel olumsuzlukları engellemek amacıyla gruba kademeli olarak göz yaşartıcı gaz kullanmak suretiyle müdahale edilmesi esnasında, 3 polis memuru atılan sandalye ve taş parçalarından hafif şekilde yaralanmış, aynı süreçte
“2* taraftar da atılan parçaların isabet etmesi neticesinde hafif şekilde yaralanmıştır.
Bazı sosyal medya platformlarında “Emniyet Plastik Mermi Kullandı” şeklindeki paylaşımlarla ilgili olarak ise İl Emniyet Müdürlüğü envanterinde plastik mermi bulunmamakta olup, müdahale esnasında gaz tüfeği kullanılmıştır.
Söz konusu olayla ilgili olarak adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, şüpheli şahısların tespitine yönelik çalışmalar devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş