Skip Navigation Links

Miniklerle En Anlamlı Satranç Turnuvası

İskenderun Belediyesinin düzenlediği 1. minikler geleneksel satranç satranç turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Miniklerle En Anlamlı Satranç TurnuvasıWeb
TV

Yerel   A+a-

 
Miniklerle En Anlamlı Satranç Turnuvası
İskenderun Belediyesinin düzenlediği 1. minikler geleneksel satranç satranç turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Daban, Pamuk Kreş, Kelebek Kreş, Minik Eller Kreş ve İskenderun Sahil Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte katkı verdikleri satranç turnuvası, eğlenceli olduğu kadar, çocukların düşünme, hamle yapma ve birkaç adım sonrasını planlama kabiliyetlerinin gelişimi açısından büyük önem kazandı.
135 çocuğun katıldığı turnuva sonucunda katılımcıların tamamına madalya ve katılım belgesi verildi.
Millet parkında düzenlenen satranç turnuvasına katılan Başkan Fatih Tosyalı," Farklı zamanlarda düzenleyeceğimiz satranç turnuvalarında özellikle çocukların bu alanda tecrübe kazanmasını sağlayacağız. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen satranç turnuvası yoğun bir ilgi gördü. çocuklar bu tür sosyal etkinliklerle ebeveynleriyle kaliteli zaman geçiriyor hem de sosyalleşiyor."dedi.
TURNUVALAR DEVAM EDECEK
Satranç şöleninin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Tosyalı,"İskenderun satranç kulübüne bu organizasyon için teşekkür ediyoruz. Satranç hakemleri gözetiminde gerçekleşen müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Satranç oynarken düşünmeyi ve sabretmeyi de öğrenen çocukların yaptığı hamleler büyüklere taş çıkardı. Miniklerimize katılım belgelerini ve madalyalarını düzenlenen törenle verdik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek."şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Miniklerle En Anlamlı Satranç Turnuvası videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet